Autorijschool Delft 1 op 1

Autorijschool Delft 1op1 autorijschool

Kwalitatief en betaalbaar privé rijles

Bij Autorijschool Delft 1op1 autorijschool bent u aan het juiste adres voor kwalitatief en betaalbaar privé rijles. Wij zijn de enige rijschool die betaalbaar privé rijles aanbiedt in de regio. Wij verzorgen in Delft, Zoetermeer, Den Haag, Westland, Pijnacker, Nootdorp en alle randgemeenten privé rijles in schakel en in automaat.

SRB erkend
Wij zijn een Stichting Rijschool Belang erkende rijschool. Dat betekent dat wij voldoen aan voorwaarden vastgelegd door de Stichting Rijschool Belang. Bovendien zijn er een aantal afspraken waar de rijschool zich aan verbindt. Deze voorwaarden en afspraken bieden een bredere garantie voor leerlingen en komen het imago van SRB- Erkende rijscholen ten goede.
Onze rijschool in Delft gaat samen met u het avontuur aan. Op weg naar uw rijbewijs op een leuke manier. Wij leiden u op tot een volwaardige bestuurder, die met zelfvertrouwen en op een verantwoorde wijze kan deelnemen aan het verkeer. Rijles bij onze rijschool wordt zo gegeven dat u, als u eenmaal uw rijbewijs behaald hebt, met een glimlach op uw gezicht aan de rijlessen terugdenkt. Benieuwd hoe wij u kunnen opleiden naar een rijbewijs en welke mogelijkheden wij bieden? Op onze website vindt u veel meer informatie! Wij bieden u wat u van een goede rijschool kunt verwachten. Als u kiest voor 1 op 1 autorijschool kies u voor:
1. Privé rijles
2. Voordelige tarieven
3. Gegarandeerd een vaste rijinstructeur
4. Rijles in vier talen
5. Goede faciliteiten
6. De mogelijkheid van rijles in een automaat

Vragen? neem contact op:

Telefoonnummers:

0152630129
0611191666 voor watsap en viber
0629583516
Email: info@1op1-rijles.nl
Facebook

20151102_143230

 

1. Privé rijles
Onze autorijschool is uniek in de regio Delft en de regio Haaglaanden omdat wij kwalitatief privé rijles geven tegen betaalbare tarieven. Bij ons verdient elke leerling privé rijles, maar wat is dat? Bij privé rijles zorgen wij ervoor dat niemand op de achterbank zit tijdens uw rijles. Dat resulteert in volledige persoonlijke aandacht van de instructeur voor de leerling. Bovendien kiezen wij tijdens de rijles een route omdat het bij uw leerproces past, niet om een andere leerling naar huis te brengen.

2. Voordelige tarieven

Uit het bovenstaande kunt u opmaken dat wij veel aandacht besteden aan de kwaliteit van onze rijlessen. Bij ons is elke les een kwalitatieve rijles waarin u vorderingen maakt. Dat kwalitatieve rijles bij ons heel betaalbaar is, kunt u zien onder het kopje tarieven. Onze rijles tarieven zijn uniek voor privé rijles!
3. Gegarandeerd een vaste rijinstructeur
Het is erg belangrijk dat de leerling en de rijinstructeur elkaar goed begrijpen en goed communiceren tijdens de rijles. De leerling krijgt een vaste rijinstructeur, deze houdt met een instructie kaart de vorderingen van de leerling voor elke rijles bij. Op deze wijze zijn de aandachtspunten, de voortgang en het programma voor de volgende rijles altijd duidelijk.
4. Rijles in vijf talen
Wij bieden rijles in vijf talen; Nederlands, Dari, Farsi, Pashto en Russisch.
5. Goede faciliteiten
Autorijden leert u het beste en het snelste met de juiste middelen. Naast een geschikte auto, een vaste rijinstructeur en een effectieve lesmethode voor de rijlessen, moet men ook beschikken over een theorie pakket. Onze rijschool biedt een theorie pakket aan, deze bestaat uit:
Theorieboek
Oefenboek
Motivatieboek
Online CBR theorie-examentraining

6. Beginnen met rijles vanaf 16,5 jarige leeftijd.

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe vet is dat?

voor meer informatie over 2toDrive ga naar 2todrive

http://rijschool-delft.com  http://rijschool.startpagina.nl  https://www.facebook.com/1op1Autorijschool?ref=stream   http://www.verkeerspro.nl http://www.rijbewijs.nl  https://www.rijbewijsplaneet.nl/rijscholen/city-delft.html  https://www.theorieexamenoefenen.nl/theorie-examen-oefenen/auto   http://www.cbr.nl/  http://www.autorijles.nl/index.php?option=com_rijschool&view=offerte&rs_ID=10100&Itemid=69