Autorijschool Den Haag 1op1

1 op 1 autorijschool in Den Haag

Bij 1 op 1 autorijschool in Den Haag bent u aan het juiste adres voor kwalitatief en betaalbaar privé rijles. Wij zijn de enige rijschool die betaalbaar privé rijles aanbiedt in de regio. Wij verzorgen in Delft, Zoetermeer, Den Haag, Westland, Pijnacker, Nootdorp en alle randgemeenten privé rijles in schakel en in automaat.

Wij zijn een Stichting Rijschool Belang erkende rijschool. Dat betekent dat wij voldoen aan voorwaarden vastgelegd door de Stichting Rijschool Belang. Bovendien zijn er een aantal afspraken waar de rijschool zich aan verbindt. Deze voorwaarden en afspraken bieden een bredere garantie voor leerlingen en komen het imago van SRB- Erkende rijscholen ten goede.
Onze rijschool in Delft gaat samen met u het avontuur aan. Op weg naar uw rijbewijs op een leuke manier. Wij leiden u op tot een volwaardige bestuurder, die met zelfvertrouwen en op een verantwoorde wijze kan deelnemen aan het verkeer. Rijles bij onze rijschool wordt zo gegeven dat u, als u eenmaal uw rijbewijs behaald hebt, met een glimlach op uw gezicht aan de rijlessen terugdenkt. Benieuwd hoe wij u kunnen opleiden naar een rijbewijs en welke mogelijkheden wij bieden? Op onze website vindt u veel meer informatie! Wij bieden u wat u van een goede rijschool kunt verwachten.

Als u kiest voor 1 op 1 autorijschool kies u voor:

1. Privé rijles
2. Voordelige tarieven
3. Gegarandeerd een vaste rijinstructeur
4. Rijles in vier talen
5. Goede faciliteiten
6. De mogelijkheid van rijles in een automaat

Vragen? neem contact op:

Telefoonnummers:

0704067753
0611191666

voor  watsap en viber
0629583516

Email: info@1op1-rijles.nl
Facebook

 

http://rijschool-delft.com  http://rijschool.startpagina.nl  https://www.facebook.com/1op1Autorijschool?ref=stream   http://www.verkeerspro.nl http://www.rijbewijs.nl  https://www.rijbewijsplaneet.nl/rijscholen/city-delft.html  https://www.theorieexamenoefenen.nl/theorie-examen-oefenen/aut   http://www.cbr.nl/  http://www.autorijles.nl/index.php?option=com_rijschool&view=offerte&rs_ID=10100&Itemid=69